شیرینی لطیفه
شیرینی لطیفه
مواد لازم :
آرد ۴ قاشق سوپخوری
شکر۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ۴ عدد
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
خامه زده شده به میزان لازم
طرزتهیه:
زرده و
سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده و شکر را با وانیل بزنید تا سفید و کش دار
شود. سفیده را جداگانه بزنید تا فرم
بگیرد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید آرد الک شده را به آن اضافه کنید مواد را
در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید درون سینی فر را کاغذ
بیاندازید از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین ( حدود ۳ سانت ) بریزید و در
فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده است قرار دهید این
شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند از فر خارج کنید. ۵ دقیقه صبر کنید بعد از کاغذ جدا
کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود شیرینی را به پشت برگردانید و از خامه زده که داخل قیف با
ماسوره کنگره دار ریخته اید روی آن بریزید و یک شیرینی دیگر روی آن برگردانید و در
ظرف بچینید روی آن را پودرقند بپاشید شیرینی آماده است