شیرینی خانگی بهین

خانم های با سلیقه ، با انتخاب شیرینی های خانگی بهین در جمع خانوادگی و دوستان خود بدرخشید تماس 09211315271

شیرینی خانگی بهین

خانم های با سلیقه ، با انتخاب شیرینی های خانگی بهین در جمع خانوادگی و دوستان خود بدرخشید تماس 09211315271

شیرینی مارمالادی

سه شنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۴۹ ق.ظ

شیرینی مارمالادی خوشمزه و زیبا




مواد لازم:

کره نرم و خرد شده =۱۸۵ گرم
وانیل =۴/۱ قاشق چایخوری
شکر =۱۶۵ گرم
زرده تخم مرغ =۲ عدد
پودر بادام =۶۰ گرم یا نصف پیمانه
آرد =۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر =نصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو =۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش =۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه:
 
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. 

پودر بادام را اضافه کنید.  آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)

با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک ازشیرینیها ایجاد کنید.

مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید

شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت بگذارید شیرینی در سینی خنک شود . این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۱۱/۱۴
بهین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی