شیرینی مارمالادی
مواد لازم:
کره نرم و خرد شده =۱۸۵ گرم
وانیل =۴/۱ قاشق چایخوری
شکر =۱۶۵ گرم
زرده
تخم مرغ =۲ عدد
پودر
بادام =۶۰ گرم یا نصف پیمانه
آرد =۲۲۵ گرم یا یک و نیم
پیمانه
بیکینگ
پودر =نصف قاشق چایخوری
مارمالاد
تمشک یا آلبالو =۴ قاشق غذاخوری
رنده
پوست لیموترش =۱ قاشق چایخوری
طرز
تهیه:
فر
را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره، وانیل، شکر و زرده ها را
در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید.
پودر
بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا
مخلوط نمایید.
از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)
با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک ازشیرینیها ایجاد کنید.
مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید
شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت بگذارید شیرینی در سینی خنک شود . این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.